KO STOJI IZA ZLATA U TEGLI?

Mi smo Jelena i Miroslav Mutić. Jelena je diplomirani ekonomista a Miroslav farmaceut. Ljubav prema prirodi, deci i ljudima, životinjama a posebno pčelama, dovela je u početku do hobija a kasnije je pčelarstvo koje nas je ispunjavalo preraslo u posao kojim se bavimo od 2013. godine.

Najsrećniji smo kada su naše pčele zdrave i kada su na pravom mestu, u pravo vreme.

NAŠA MISIJA

Naša misija je precizna: zdrav način života i zdrava ishrana su prioritet. Ove navike prenosimo i na našu kćerku Lenu koja je naš glavni degustator i uvereni smo da ono što prođe njenu kontrolu predstavlja pravo Zlato u tegli. Zato smo od samog početka okrenuti prirodi koja nam nesebično daje sve što je dobro. Naše proizvode nismo menjali, ostavili smo ih sirove i prirodne, baš onave kakvi nam se najviše sviđaju a to želimo da podelimo sa drugima. Zato smo ih samo lepo upakovali jer Zlato u tegli to zaslužuje.

Ali, ova priča nije o nama, ona je u stvari o našim pčelama. Njihova energija daje nama energiju da im pomognemo u sakupljanju najfinijeg meda koji ćemo od njih dobiti. Zato ovde predstavljamo sve ono što su nam dale naše pčele.